bugatti ladies - sæsonens favoritter

Foråret er endelig kommet! Du kan se frem til solstråler og den friske duft af blomster. I tråd med årstiden byder vores nye forårs-/sommerkollektion på bløde pastelfarver, cool metalliske farveaccenter og reptilmønstrede elementer, der giver dit outfit et friskt look og får dig til at stråle. Lad dig forføre af de trendy linjer og den behagelige pasform, og vælg din bugatti-favorit til den nye sæson!

Bløde pastelfarver får os til at drømme om varme forårsdage. Vores Elea sneaker kombinerer bugatti-logoet i retrostil på siden med den subtile pastelgrøn på hælen og er perfekt til dit afslappede outfit.

Er du mere på jagt efter lidt glam og glitter? Så vil vores Elea-sneakers uden tvivl få dig til at stråle. Hvis du er mere til glitter, så er Elea-sneakers i hvid og pastelrosa eller i hvid-pastelrosa-lilla med glitterelementer lige sagen.

Metallic elementer? Et must-have til den nye sæson! Rise og Lian imponerer med deres guldaccenter, mens slip-on-skoen Nicky scorer med enkle linjer og sølvelementer.

Hvis du leder efter noget sporty, er Ivory Evo snøreskoene i en hvid og grå kombination eller Ivory Evo i pastel pink-taupe det rigtige valg. Mesh-materialet sikrer lethed og bevægelsesfrihed, mens sølvaccenterne giver et cool look.

Vores nye mules er også et must-have i forår/sommer 2021-kollektionen! På varme dage kan du vælge de komfortable mules eller sandaler fra Esra Evo-gruppen. De giver den nødvendige komfort og støtte, men samtidig tiltrækker de alle blikke med det trendy reptilmønster.

.

Foretrækker du noget mørkt eller sort? Så er de komfortable Esra Evo sandaler med metallisk bugatti-logo på siden og reptilprint lige sagen. Uanset om de er sporty, afslappede eller elegante, er der noget for enhver stil i den nye bugatti-kollektion. Vælg det rigtige par, og fortryl alle med dit cool look!

bugatti Damen - Lieblinge der Saison
Del Tweet Stift
Tilbage til bloggen