bugatti Ladies & Gentlemen - Lad os skinne, solskin!

Sol, vand, fest - alle forudsætninger for godt humør. Uanset om det er ved havet eller i bjergene, i byen gennem den kølige park eller afslappet på landet, så klæd dig hurtigt på og kom ud i den friske luft! Denne sommer vil du stråle i pastelfarver.

Denne sommer kommer du til at stråle i pastelfarver. Blå eller nude, hvid eller gul - overvejende behageligt og komfortabelt. Nyd de varme sommerdage sammen med dine venner, og fremhæv dit afslappede look takket være tofarvede sandaler i blå og lyseblå - til hende, og slaskede mørkebrune sandaler til ham.

.

Forudsætningen for en vellykket sommerdag i naturen er, at dine sko ikke klemmer. Uden sokker eller strømper kan det ofte være en stor udfordring. Men takket være den nye bugatti forår-sommer 2021-kollektion er du garanteret en lang gåtur, for vabler er udelukket. Den perfekte pasform lover velvære for dine fødder, uanset hvor følsom din hud er. Og hvid passer til ethvert sommeroutfit, så komfort og stil går op i en højere enhed.

Har du lyst til at gå i butikken rundt om hjørnet? Eller tage en kølig drink med dine venner? Så smut hurtigt i dine tåskillere! Praktiske og behagelige: det er svært at forestille sig denne sommer uden g-strenge - et ægte højdepunkt i den varme årstid.

Lette sportssko med strømpekonstruktion er et must-have i enhver sko-garderobe. Takket være perforeringen er de særligt luftgennemtrængelige og super attraktive på samme tid. Brug dem til shorts eller chinos og, hvorfor ikke, til en farverig sommerkjole.

Din første date? Eller bare et besøg i teatret? Plateausandaler er et must! De er elegante, stilfulde og behagelige på samme tid og passer til ethvert outfit. Vi er nødt til at give den væk: Dette er vores yndlingsmodel i denne sæson.

Vi ønsker dig en dejlig sommer i de cool bugatti-modeller!

bugatti Damen & Herren - Let’s shine, Sonnenschein!
Del Tweet Stift
Tilbage til bloggen