bugattis bedste bud på skotendenser efterår-vinter 2022

Sommeren var sjov og afslappende, men nu er vi nødt til at "spænde selen" for den kommende efterårs-/vintersæson. Selv om vejret begynder at blive koldere, betyder det ikke, at vi ikke kan prøve dristige modekombinationer og ændre vores stil efter vores humør. Derfor er det vigtigt at sætte sig ind i de nyeste skotrends for efterår/vinter 2022.

Når det gælder tøj, har modeeksperter givet os nogle tips til, hvad vi skal have på denne sæson: "Leather Weather" eller "lædervejr" er tidens mantra; en læderjakke med et par brune læderstøvler som Bonifacio passer godt til jeans og er en cool outfit-idé til en kedelig dag. Cargo-bukser er også en sæsonfavorit: sammen med et par snørestøvler fra Billi-kollektionen og en trøje med rund hals ser dette outfit bedst ud i koldt vejr. Lad os ikke glemme, at camouflagemønstre er på mode igen og betragtes som en vigtig del af ethvert street-outfit: De passer perfekt sammen med et par sorte trendstøvler til mænd som bugatti Sentra. Disse støvler har et vintage-look takket være den håndlavede finish og er meget komfortable takket være deres udtagelige fodseng og bløde polstring.

Med snørebukser og sweatpants som den nye guldstandard i buksekategorien, er vi nødt til at tænke på en perfekt mulighed for at matche vores look: hvis du tænkte på et par trendy sneakers til mænd, har du ret! Hvis du spørger os, ville vi gå efter de hvide bugatti chunky sneakers til mænd fra Franc-kollektionen. De er en perfekt kombination af klassisk og afslappet. Et klassisk look vil altid imponere eller se fejlfrit ud: Med monokrome sneakers får du et interessant og mystisk look. Denne sæson har vi valgt de sorte sneakers med et strejf af guld bagpå fra Cutter-kollektionen.

Lad os ikke glemme den glæde, der følger med en lang gåtur på en efterårsaften. Det er kun muligt at nyde sådan en aktivitet, hvis du har det godt med dig selv og dit outfit. Et par kognakstøvler kombineret med løse bukser eller behagelige jeans vil hjælpe dig med at føle dig godt tilpas og afslappet.

Det rigtige outfit gør det sjovt at gå på kontoret: det kan ændre hele stemningen på dagen! bugatti business sko til mænd er simpelthen det bedste valg, når det kommer til et pænt og fantastisk udseende; uanset om du skal deltage i et formelt møde eller bare en normal dag på kontoret, vil disse sko ikke svigte dig! Hvis du er i humør til mere komfortabel påklædning, skal du gå efter de sporty business-sko: deres afslappende kvalitet for dine fødder på en lang og trættende dag er uden sidestykke.

.

Vidste du, at den dobbeltradede jakke er en modetrend denne sæson? Sammen med jeans eller kakibukser og cognacfarvede businesssko som Savio Evo bliver du øjeblikkeligt en del af modeverdenen. Et andet twist, der har bragt modebranchen tilbage, er 70'ernes trends. Casual wear eller "disco-outfittet" er tilbage! Men bare rolig, hvis du stadig ikke aner, hvad du skal have på ... bugatti har en løsning her. Tag et afslappet jakkesæt på uden slips, og lad de øverste knapper være åbne; sæt det sammen med et par moderne business-sko som Morino for at tilføje et strejf af vores årti, og du er klar til at gå i gang. Det er virkelig en dristig trend, og ikke mange har modet til at træde ud af deres komfortzone, men vær isbryderen og vov at prøve nye ting! Du vil føle dig mere selvsikker, og folk vil helt sikkert beundre din autenticitet.

Vinteren er ikke vores fjende, når det gælder mode! Vi har masser af seje ideer, der hjælper dig med at se stilfuld ud uden at være generet af vejret. En vigtig begivenhed eller fest går perfekt med et par smarte business-sko, habitbukser, en hvid skjorte og en imponerende frakke; en stilfuld kombination med et twist! Firmasko i læder vil redde dagen, når du har brug for et stilfuldt stykke tøj til at fuldende dit outfit.

Kære sommer, vi har haft det dejligt, men nu må vi gøre plads til en spændende og farverig sæson fuld af muligheder og inspirerende modetrends. Indtil da, lad os få det bedste ud af det, der er tilbage. bugatti ønsker dig alt det bedste!

bugatti’s Top-Auswahl für die Schuhtrends Herbst-Winter 2022
Del Tweet Stift
Tilbage til bloggen